Het verduurzamen van je woning: zo doe je dat! 

Het is steeds vaker onderwerp van gesprek: het verduurzamen en energiezuiniger maken van je woning. Of je het nou doet om kosten te besparen, of je steentje bij te dragen aan het milieu: het is altijd een goed idee.  

Omdat elke woning verschilt, is dit vaak lastiger dan gedacht. Want wat zijn de optimale opties voor jouw huis? Hoe en waar start je? En hoe regel je de financiering, en aanvraag van offertes en subsidies? Hier gaat veel onderzoek, geld en tijd in zitten.  

De voordelen van verduurzamen

Laten we beginnen bij het begin. Wanneer je je huis gaat verduurzamen, zijn er een aantal mogelijkheden, zoals: 

  • Het isoleren van spouwmuren, ramen of dak; 
  • Het leggen van zonnepanelen; 
  • Het installeren van een warmtepomp;  
  • Het huis gasvrij maken. 

Dit zijn flinke projecten en verbouwingen, die niet altijd even makkelijk en snel gedaan zijn. Daarom hebben we de 5 grootste voordelen even voor je op een rijtje gezet. Dan weet je waar je het voor doet.  

  1. Je huis stijgt in waarde.
  2. Je bespaart geld op de energierekening + andere woonlasten. 
  3. Je verhoogt je wooncomfort.
  4. Je levert een bijdrage aan milieu en maatschappij. 
  5. Je creëert een gezondere leefruimte. 

Wil jij dit graag, maar loop je tegen de complexiteit van financiering, offerte-aanvragen en subsidies aan? Dan hebben wij de oplossing!  

Energiebespaarplan (Plus) 

Bij Fitrex begrijpen we dat je zonder bouwkundige kennis niet zomaar zelf weet wat de beste verduurzamingsoplossingen zijn voor jouw huis of woning. Daarom is het Energiebespaarplan (Plus) nu beschikbaar.  

Dit is een onafhankelijk verduurzamingsadvies van onze partner Susteen, compleet met een persoonlijk energieadvies, financieringsmogelijkheden, terugverdientijden, offerte op maat, uitzoeken van subsidies en een gegarandeerd energielabel (alleen bij de plusversie).  

Wij ontzorgen je volledig in de verduurzaming van je woning. Op die manier draag je zonder moeite bij aan milieu en maatschappij, terwijl jij geniet van de voordelen van het wonen in een energiezuiniger huis! 

Meer weten over het Energiebespaarplan (Plus)? Lees het hier!