Taxaties op maat

Ben je op zoek naar een taxatieservice, omdat jouw klant een pand heeft gekocht of een hypotheek wil oversluiten of omdat je simpelweg wilt weten hoeveel je huis waard is? Wij zorgen voor een onafhankelijke taxatie in de regio.

Door onze jarenlange samenwerking met meer dan 400 onafhankelijke, lokale taxateurs hebben wij een ruim dekkend netwerk door heel Nederland. Er is altijd een taxateur beschikbaar die de taxatieopdracht snel en vakkundig kan uitvoeren. De taxateurs waarmee wij samenwerken zijn onafhankelijk en hebben niets te maken met de aan- of verkoop van het pand dat zij taxeren.

Ook zijn al onze taxateurs aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Dit betekent dat alle taxatierapporten standaard worden gevalideerd door het NWWI en dat ze voldoen aan de eisen van alle geldverstrekkers en NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Je kunt via ons ook maatwerkopdrachten regelen. Denk aan taxaties van recreatiewoningen, woonboten, bedrijfspanden, verzekeringstaxaties en meer.

Landelijke dekking

Meer dan 400 onafhankelijke taxateurs door heel Nederland

Kwaliteit

Al onze onafhankelijke taxateurs zijn aangesloten bij NWWI en NRVT

Snel

Binnen 1 werkdag een afspraak en binnen 5 werkdagen een rapport

Maatwerk

Opdrachten zoals recreatiewoningen en bedrijfspanden zijn mogelijk