Het Energiebespaarplan (Plus)

Steeds meer mensen willen hun woning verduurzamen, maar weten niet waar te beginnen. Elke woning en woonsituatie is weer anders. Een Energiebespaarplan van Susteen geeft jouw klant concrete oplossingen voor het verduurzamen van hun woning. Afgestemd op de situatie, woning en woonwensen van de klant. 

Wie is Susteen?
Susteen verduurzaamt woningen van vrijblijvend advies tot uitvoering en heeft meer dan 14 jaar ervaring op dit gebied. Ze zijn marktleider in Nederland en bieden een landelijke dekking. Daarnaast is Susteen één van de weinige partijen in Nederland die garantie geeft dat een woning een bepaald energielabel kan behalen.  

Via Fitrex kun je twee soorten verduurzamingsadvies van Susteen aanvragen: het Energiebespaarplan en het Energiebespaarplan Plus. 

Het Energiebespaarplan

Voor wie?  
Voor klanten die hun woning willen verduurzamen.  


Wat krijgt de klant? 
 

Het Energiebespaarplan geeft de klant:  

  • Een overzicht van de kosten, besparingen en maatregelen die nodig zijn om de woning te verduurzamen. 
  • Een vrijblijvende offerte van Susteen voor de uitvoering van de maatregelen. 

Het Energiebespaarplan Plus

Voor wie?  
Voor klanten die hun woning willen verduurzamen én het energielabel willen verbeteren. 

Wat krijgt de klant? 

Het Energiebespaarplan Plus geeft de klant: 

  • Een overzicht van de kosten, besparingen en maatregelen die nodig zijn om de woning te verduurzamen én het energielabel te verbeteren.    
  • Een vrijblijvende offerte van Susteen voor de uitvoering van de maatregelen. 
  • In het plan wordt een garantie gegeven dat het gewenste energielabel wordt behaald, als de klant de maatregelen in het plan laat uitvoeren.   
  • Susteen zorgt bovendien kosteloos voor het afmelden van het nieuwe energielabel bij het RVO na uitvoering van de maatregelen.