De Notarisservice: wat is het en wat zijn de voordelen?

Maak kennis met de Notarisservice! Naast een taxatie en bouwkundige keuring kun je nu ook notarisdiensten voor jouw klant regelen via het platform van Fitrex.  

Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Hypotheek- & leveringsakte na koop van een woning. 
  • Testamenten  
  • Voogdijaktes 
  • Samenlevingscontracten 

En meer! 

Samenwerking met Nationale Notaris 
Voor deze dienst werken wij samen met De Nationale Notaris. Dit is een onafhankelijk en landelijk, opererend netwerk van lokale notariskantoren. Nationale Notaris maakt het afnemen van notariële en aanverwante diensten zo laagdrempelig en makkelijk mogelijk voor jouw klant. Hun motto is dan ook: ‘Waarom moeilijk doen als ’t makkelijk kan?’. Ze hebben een landelijk netwerk met meer dan 50 hooggekwalificeerde notariskantoren door heel Nederland. 

Wat houdt het in? 
Als een klant een huis heeft gekocht, of de bestaande hypotheek wil aanpassen, is het vaak nodig dit vast te laten leggen bij de notaris. De benodigde aktes moeten worden opgemaakt en de overdracht moet bij een notaris ingepland worden. Via het platform van Fitrex geef je eenvoudig de klantgegevens door aan Nationale Notaris. Nationale Notaris neemt contact op met de klant en zorgt voor het plannen van afspraken, en de juiste aanlevering van gegevens. 

Wat zijn de voordelen van deze service? 
Het gemak! Bij het kopen van een huis en het regelen van de financiering komt veel kijken. Voor de klant kan dit een stressvolle periode zijn. Met de Notarisservice kun je jouw klant ontzorgen en dus meerwaarde bieden. Door de landelijke dekking is er altijd een kantoor in de buurt wat passeren makkelijk maakt. 

Verder zijn er nog een aantal voordelen: 

  • Geen zoektocht meer naar een notaris 
  • Overzicht wanneer jij wilt via een veilig online dossier
  • Altijd een kantoor in de buurt vanwege de landelijke dekking 
  • Een vast en scherp tarief (all-in voor hypotheek- en leveringsakte) 

Genoeg reden om gebruik te maken van de Notarisservice! Wil je meer informatie, of al meteen een aanvraag doen? Lees hier meer over de service.