foto vervolg pagina

Tarieven

Fitrex werkt met vaste lage tarieven. Door de ontwikkelingen in de markt willen deze wel eens wijzigen.

Neem voor tarieven contact op met Fitrex door te bellen naar 020-2623888 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer informatie.

Bouwtechnische Keuringen:

Een bouwtechnische keuring is altijd aan te bevelen bij aan of verkoop van een woning. Fitrex Taxaties beschikt over een landelijk dekkend netwerk van ervaren gecertificeerde bouwkundigen. De rapporten voldoen aan de eisen die gesteld zijn t.b.v. Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en worden erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen.

Na uitvoering van een uitgebreide bouwtechnische keuring ontvangt u binnen enkele dagen een rapportage met daarin een verslag van de bevindingen en de onderhoudstoestand van alle elementen. De bouwtechnische keuring en het daaraan verbonden bouwkundig rapport geven u inzicht in de directe kosten op korte en lange termijn. Verder biedt het u een onderhandelingsinstrument en de zekerheid dat u aan uw onderzoek plicht hebt voldaan.

Via het taxatieaanvraag formulier kunt u tegen een scherp tarief een bouwtechnische keuring aanvragen.

Neem voor meer informatie contact op met Fitrex door te bellen naar 020-2623888 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Energie Prestatie Advies / Energielabel.

Voor makelaars en intermediair kantoren verzorgt Fitrex energielabels. Hiervoor werken wij samen met een gerenommeerde partner met een landelijke dekking.

Het rapport bevat o.a.

  • Op maat gesneden maatregelen voor een woning
  • Een uitgebreide binnenmilieurapportage.
  • Statistisch gegevens ter vergelijking en duiding van de uitslag
  • Focus op directe verlaging van de vaste lasten van de koper
  • Gemaakt door inspecteurs met een bouwkundige achtergrond (EPA gecertificeerd)
  • Opnamegegevens komen standaard in het rapport

Via het taxatieaanvraag formulier kunt u tegen een scherp tarief een Energie Prestatie Advies rapport aanvragen. (EPA)

Neem voor meer informatie contact op met Fitrex door te bellen naar 020-2623888 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bijzonder beheer taxaties

Fitrex Taxatie Service heeft jarenlange expertise op het gebied van Bijzonder Beheer situaties. We hebben een apart team ingericht voor Bijzonder Beheer en bieden uitstekende dienstverlening, betrouwbare taxatierapporten en een voordelig tarief. Dit wordt bereikt door gerichte interne en externe trainingen voor het team, inzet van onafhankelijke taxateurs, en het behalen van grote schaalvoordelen bij het inkopen van taxatierapporten. Hierdoor zijn we scherp geprijsd ten opzichte van individuele aanbieders.

Via ons landelijk netwerk van onafhankelijke taxateurs bieden we een betrouwbaar taxatierapport. Een onafhankelijk taxateur heeft geen belang bij de aan- of verkoop van het object dat hij taxeert en heeft specifieke ervaring met Bijzonder Beheer. De onafhankelijk taxateur wordt willekeurig toegewezen aan een taxatieopdracht. Hiermee garanderen we de onafhankelijkheid. Ben je benieuwd wat wij voor jouw financiële zorg afdeling kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Telefoon: 020-2623888
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.